ANY THAIM DELIVERY

ANY THAIM DELIVERY Nieuw in Amsterdam Noord: Authentiek afhaal/bezorg Thai

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 867 beoordelingen
9 aug 2019 om 22:09 I ❤ Any Thaim. The food is good, just what to expect for the good price. Friendly staff and the poor delivery guy had a long drive and still didn't get lost. Order the fish cakes. And don't forget to tip!
6 aug 2019 om 20:18 Helaas niet wat we ervan verwachten... de kipsate aan 1 kant verbrand en viskoekjes waren vettig en niet lekker. jammer!
5 aug 2019 om 23:44 Jammer dat je extra moet betalen voor een plastic tas, zelfs als je die niet wilt kun.je die niet uitvinken... d.d
4 aug 2019 om 21:57 Echt ontzettend lekker eten, goed verpakt en grote porties.
1 aug 2019 om 23:38 Het bezorgen duurde erg lang. Het eten was wel oke, maar jammer genoeg heel erg zout!
26 jul 2019 om 23:14 voor de eerste keer besteld en gelijk ook de laatste x. Het eten was aangebrand en onderin zaten rauwe stukjes kip en ben hoogzwanger. Als je het restaurant belt met de klacht krijg je te horen wordt doorgegeven weg 28 euro en geen eten . Geen aanrader!
23 jul 2019 om 11:39 Zoals altijd heerlijk eten en prima service!
19 jul 2019 om 21:53 Niet echt bijzonder. Soep was veel te pittig, loempia's een beetje verbrand met niet zo'n lekkere vulling. Curry was niet slecht maar erg eenvoudig, geen groenten.
18 jul 2019 om 21:55 In 1e instantie geleverd op verkeerde adres. Eten prima
13 jul 2019 om 9:14 Had zin in veel groenten. Dus had extra groenten besteld maar het was vergeten/heb niet de extra bemerkt in het gerecht. En in happy vegetables gerecht, was meer tofu, helaas niet genug groenten. Overal was het eten een beetje lauw.
12 jul 2019 om 9:51 We bestelden om 18:55, maar om 19:05 was de bezorger er nog steeds niet, terwijl de geschatte bezorgtijd 45 minuten was. Kan gebeuren, maar helaas vond ik de Phad Thai ook niet heel lekker en was het eten lauw.
11 jul 2019 om 9:46 Slechtste thai die ik ooit heb gehad . Werd tijdens het eten misselijk en toen zag ik nog rauwe stukjes kip ertussen .